Dr. Szabó István

Tag – Dr. Szabó István, a Szent István Egyetem docense. Egyetemi tanulmányait szintén itt végezte. Korábban kb. tíz éven át kollégiumi nevelőtanár. Kollégiumi munkája elismeréseként a SZIE Babérkoszorú arany fokozatát kapta 2010-ben. Az alapítvány kuratóriumának 2016 óta tagja. Részt vett az szakkollégiumok munkáját támogató pályázati rendszer kidolgozásában és a beérkezett pályamunkák bírálatában.

Kadosa Gábor

Tag – Kadosa Gábor vagyok, 2014 óta a Szent István Egyetem Gödöllői Kollégiumi Tanácsának titkára. Környezetgazdálkodási agrármérnökként végeztem a SZIE-n, és jelenleg MSc tanulmányaimat folytatom itt, marketing területen. Levelező tanulmányaim mellett állandó munkahelyemen a Magyar Mezőgazdaság Kft-nél dolgozom marketingkoordinátor feladatkörben.

Dr. Daróczi Miklós

Tag – Dr. Daróczi Miklós egyetemi docens, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának oktatásért felelős dékánhelyettese és a Műszaki Menedzsment Tanszék vezetője vagyok. Hosszú éveken át laktam a gödöllői kollégiumban és voltam több mint húsz évig nevelőtanár. A kuratóriumnak a megalakulása óta vagyok tagja. Hiszem és vallom, hogy egy jól működő „KOLLÉGIUM” sokkal többet jelent és sokkal többet kell, hogy adjon, mint egy „diákszállás”.

Dr. Bujáki Gábor

Elnök – Dr. Bujáki Gábor nyugalmazott egyetemi magán tanár. 27 éven át volt a kollégium főigazgatója. Vezetése alatt újult meg a kollégium A, B, G épülete és bővült a D, E, F épületekkel. A kollégiumi önkormányzatiság nagy híve és támogatója. 1991-től, a megalakulásától kezdve az alapítvány kuratóriumának elnöke.